• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  nicht geseht

  Even rust aan de Oostkust

  Cherating met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  Reisschema: Cherating - Kuala Lumpur
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € ,- p.p. bij 2 volwassenen
  € ,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Wil je na het verblijf in het binnenland naar de eilanden aan de oostkust van Maleisië dan is een tussenstop in Cherating een goede keus. Cherating ligt op het vasteland van Maleisie en is een populair vakantieplekje voor de Maleisiers zelf. Je verblijft in een klein resort in koloniale stijl direct aan het brede zandstrand omgeven door palmbomen.

  Overnachten: 2 nachten in een stadshotel met zwembad
  Excursie: geen
  Transport: privétransfer per auto of minibus
  Maaltijden: 2 x ontbijt
  • overige maaltijden naast het ontbijt

  • excursies in Cherating

  • fooien

  Deze bouwsteen is momenteel niet beschikbaar. Bekijk onze andere bouwstenen of individuele rondreizen.

  Cherating met kinderenDag 1 – Aankomst in Cherating

  Vanuit het binnenland reis je naar het stadje Cherating aan de oostkust van Maleisië. Een prima plek waar je uitrusten kunt combineren met een aantal leuke activiteiten.

  Zwem je liever niet in zee dan kun je natuurlijk ook een duik nemen in het zwembad.

  ’s Avonds reden wij naar het toeristische centrum waar je verschillende lokale eet tentjes hebt. Wij kozen een lekker visje uit dat voor ons op de grill ging. Zodra het donker is varen vanuit hier bootjes de rivier op voor een magisch natuur fenomeen. Vanuit het niets zie je in de bomen aan de kant piepkleine lichtjes aan en uit gaan. De gids maakt een beweging met zijn handen en een lampje en als in een sprookje komen de lichtjes naar je toe zweven. Het zijn piepkleine vuurvliegjes die er uit zien als muggen maar gelukkig niet steken.

   

  gezinsreis maleisieDag 2 – Verblijf in Cherating

  Wil je vandaag helemaal niks doen en bij het strand of zwembad liggen dan kan dat natuurlijk. Maar wil je wat actie dan kun je bij het hotel verschillende activiteiten regelen. Je kunt fietsen huren of een snorkel excursie boeken. Voor de kinderen zijn er dagelijks wisselende activiteiten zoals het schilderen van een batik doek of het maken van een traditionele Maleisische vlieger.

  In het nabijgelegen Penya turtle sanctuary kun je dagelijks tegen een kleine vergoeding baby schildpadjes in zee laten. Je kunt het centrum met informatie over schildpadden en verschillende soorten gedurende de hele dag bezoeken maar het vrijlaten van de schildpadden is vaak rond 18.00uur (tussen mei en september). Reserveren is aan te raden en kan bij de receptie van het hotel.

  auto vakantie maleisie familieDag 3 – Vertrek vanuit Kuala Lumpur

  Vandaag reis je door naar een tropisch eiland om te ervaren dat de stranden nog witter kunnen dan het strand van Cherating.