• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Je eigen Maleisië reis samenstellen

  Wij zijn tijdelijk gestopt met de verkoop van onze Maleisië Kids reizen, omdat we onze online winkel gaan verbouwen. We helpen je graag verder om jouw reiswensen om te zetten in een avontuurlijke reis op www.maleisiëonline.nl. 

  Wil je liever even bellen om je wensen door te spreken, dan kun je ons bereiken op 071 – 516 20 39.

   

  Kies je favoriete Maleisie bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
  Reisschema: Melaka
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 217,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 164,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Begin je reis ontspannen in de koloniale stad Melaka en verblijf in ons comfortabele hotel met zwembad, aan de kust. Zo kan je gezin rustig wennen aan ‘t tijd- en temperatuurverschil. Op de tweede dag maak je met een Engelssprekende gids een fietstocht en proef je van het lokale leven in de omgeving van de stad.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Melaka: fietsende start
  Melaka China town stay
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Maleisie reis!

  Reisschema: Kuala Lumpur
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 155,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 117,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Stap een multiculturele samenleving in. De afwisseling in culturen, gebouwen, mensen, talen en religies, geven Kuala Lumpur de sfeer van een echte wereldstad. Na een lange vlucht worden je zintuigen op scherp gezet door alle nieuwe indrukken. Daarom is het wel zo fijn dat je wordt opgehaald en zorgeloos naar je comfortabele hotel met zwembad, in hartje stad wordt gebracht. Met onze tips, speciaal gericht op gezinnen, kun je zelfstandig en op eigen tempo de stad ontdekken.

  Reisschema: Taman Negara
  Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
  Reissom: € 233,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 176,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Taman Negara is de bekendste jungle van Maleisië en miljoenen jaren oud. Een paar dagen in dit nationale park geeft kinderen die nieuwsgierig zijn, de kans om als avonturiers op pad te gaan in het dichte regenwoud. Wie weet zie je wilde herten of bijvoorbeeld zwijnen. Voel je ‘king of the jungle’ vanaf de canopywalk tussen de boomtoppen, of terwijl de Orang Asli (de oorspronkelijke bewoners van Maleisië), je leren om als een krijger op dieren te jagen met een blaaspijp.

  Reisschema: Cameron Highlands
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 136,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 103,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  In de binnenlanden van Maleisië ligt een deken van glooiende theevelden in een gebied van nevelige heuvels. Deze Cameron Highlands zijn een fijne, koele afwisseling op je tropische rondreis. Ga er wandelen door het groene woud en thee-nippen tussen de struiken tijdens onze thee-tour met gids. Het koloniale verleden hier heeft bovendien sfeervolle Engelse landhuizen achtergelaten en één is je slaapplek, heel bijzonder.

  Reisschema: Penang
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 205,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 154,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Door op weg naar tropische stranden een stop te maken op Pulau Penang, combineer je een sfeervol koloniaal verblijf met de kleurrijke cultuur van het eiland. In een bontgekleurde fietstaxi laat onze riksjabestuurder je, zigzaggend tussen antieke Chinese panden en mystieke wierooktempels door, de mooiste plekje zien. Wij vonden dit een interessante afwisseling tijdens onze Maleisië reis met kinderen. Je slaapt in een stadshotel met zwembad of kies voor meer luxe in het strandresort

  Reisschema: Langkawi
  Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
  Reissom: € 341,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 257,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Langkawi is het meest toegankelijke familiestrand van Maleisië. Het eiland biedt de ideale mix van ontspanning en actie voor het hele gezin. Je vindt er brede zandstranden, gezellige Maleise dorpjes met markten en verschillende activiteiten in het binnenland. Alles ligt op korte afstand van elkaar, je kunt zelfs per fiets alle plekjes van dit geliefde eiland verkennen. Bovendien kun je Langkawi het hele jaar door bezoeken, dus ook tijdens de moesson.

  Reisschema: Lake Kenyir
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 138,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 104,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Wil je het druk bezochte Taman Negara links laten liggen, maar wel het junglegevoel opnemen in je reis dan is dit volgens ons de beste keus. Tussen de steden in het westen en de paradijselijke eilanden aan de oostkust ligt een nog onontdekt junglemeer. De omgeving straalt rust uit en lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. 

  Een weelderig groen regenwoud en een spiegelend meer vormen het tropische decor voor je verblijf. Met een boottocht over het meer en zwemmend onderaan een 500 meter hoge waterval, ervaar je weer een ander gezicht van het veelzijdige land.
  verder lezen

  Reisschema: Kota Bharu
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 113,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 85,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Huizen op palen, lome vissersdorpen en wit-blauwe moskeetorentjes bepalen het straatbeeld aan de oostkust. Hier leer je het èchte Maleisië en haar bewoners kennen. Je bent drie dagen te gast bij een Nederlands gezin dat helemaal is ingeburgerd in een authentiek dorpje vlakbij Kota Bharu. Vanuit het comfort van je eigen huisje maak je kennis met de dorpsgenoten. Bij de buurman leer je batik beschilderen of vliegers maken en de buurvrouw laat je zien hoe je een typisch lokale maaltijd bereidt.

  Reisschema: Perhentian Island
  Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
  Reissom: € 248,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 187,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  De Perhentian Islands zijn de bekendste bounty eilandjes van Maleisië en veel gezinnen komen hier om te snorkelen en duiken en om te genieten van de gezelligheid. Tussen de sfeervolle eiland-accommodaties door vind je er idyllische bounty stranden en strekt een kraakheldere zee vol tropische vissen zich voor je uit. Een snorkeltrip is dan ook inclusief. Je slaapt op het ‘grootste’ eiland in een comfortabel resort met privéstrand voor de deur.

  Reisschema: Redang
  Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
  Reissom: € 429,- p.p. bij 2 volwassenen
  € 323,- p.p. bij 2 kinderen (2 t/m 11 jaar)

  Dit paradijsje is volgens ons een goede plek om je reis samen met je kids relaxt af te sluiten. De stranden zijn er breder dan op alle andere eilanden en je kunt in tegenstelling tot de Perhentians een lang stuk over het strand lopen. Naast heerlijk luieren op het poederwitte zand kun je het binnenland intrekken of de omliggende eilandjes per boot verkennen.Je kunt vanaf het vaste land per boot gaan maar er ook met een directe boot vanaf de Perhentians, zodat je kunt islandhoppen.

  1
  van
  10
  x