• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  nicht geseht

  Maleisië specialist - team RiksjaKidsOver MaleisiëKids

  Maleisië kids is onderdeel van RiksjaKids, een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze eigen kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

  Ver op reis gaan met je kinderen kan volgens ons op een leuke manier. Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

  Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

   

  Niagrafalls_lauraLaura de Harder

  Reisspecialist MaleisieKids

  Ik werk inmiddels al bijna negen jaar bij Riksja Travel en Maleisië is een van de eerste landen die ik bezocht. Het staat voor altijd in mijn geheugen gegrift. Wat is het daar mooi!!  De tropische eilanden zijn schitterend, het eten is heerlijk en de mensen vriendelijk. De afwisseling met de steden en het regenwoud maken Maleisië voor mij een perfecte vakantiebestemming. Omdat de afstanden relatief kort zijn en de wegen goed is het reizen met kinderen hier perfect.

  Hoogtepunten tijdens mijn reis waren absoluut de wierooktempels op het multiculti Penang en de tropische eilandjes aan de Oostkust tijdens de bouwsteen Saté aan snorkelbaai. Ik kan niet wachten om nog eens te gaan en al het moois met mijn dochtertje te delen.

   

   

  sindy maleisie reis specialistSindy van Wijk

  Reisspecialist MaleisieKids

  Inmiddels alweer zeven jaar geleden zag ik dé advertentie staan: ‘Gezocht: enthousiaste moeders met veel (verre) reiservaring’. Ik voelde me gelijk aangesproken, ook door de RiksjaKids manier van reizen. Alles is geregeld maar je hebt toch het gevoel dat je het allemaal zelf doet. Ik voel me helemaal op mijn plaats bij RiksjaKids en kan mijn ‘moeder’ ervaring goed combineren met mijn reiservaring.

  Ik vind Zuid-oost Azië fascinerend. Samen met mijn man en twee kindjes heb ik verschillende reizen gemaakt door Azië. Tijdens onze reis door Maleisië hebben we heerlijk gefietst in de kampung in Kota Bahru, echt een bijzondere ervaring. Ik vind het reizen met kinderen bijzonder, je kijkt toch op een andere manier naar het land en samen bouw je fijne herinneringen op.

   

   

   

  reis specialiste maleisieLin Borsboom

  Supervisor RiksjaKids team

  Het reisvirus heeft mij al een tijd geleden gegrepen en ik heb al veel mooie reizen gemaakt. Ik vind het leuk om bezig te zijn met de voorbereidingen, de wereld te ontdekken en daarna natuurlijk het nagenieten. Van elk onderdeel word ik enthousiast en ik vind het dan ook heerlijk om iedere dag met reizen bezig te zijn.

  Azië heeft mijn hart veroverd en vooral met kinderen vind ik het heel fijn reizen. Met mijn dochter van 1 jaar ben ik in Azië geweest en merkte ik dat je met kinderen snel contact maakt, één van de dingen die ik bijzonder vind van het reizen. In Maleisië is de jungle mijn favoriet, met je kinderen over de avontuurlijke Canopy walk lopen en de reis afsluiten op een tropisch eiland, dat is voor mij een ideale reis.

   

   

   

  maleisie specialist evelynEvelyn Groenenberg

  Product Manager MaleisieKids

  Tijdens mijn stage bij onze Mexico agent maakte ik kennis met Riksja Travel. Het enthousiaste contact met de reisspecialisten en de reizigers ter plaatse zorgden ervoor dat ik bij terugkomst graag bij Riksja Travel wilde werken. Gelukkig mocht ik er afstuderen en ik ben niet meer weggegaan. Als reisspecialist heb ik onze reizigers leren kennen en die kennis komt goed van pas als productmanager. Ik wil de perfecte reisoplossing bedenken voor klanten om zo het meeste uit hun reis te halen.

  Ik vind het belangrijk om tijdens mijn reizen een afwisseling van cultuur, natuur en ontspanning te hebben. Als je daarnaast ook nog lekker kunt eten is mijn reis perfect. In Maleisië heb ik deze combinatie gevonden.

   

  maleisie specialist partnerOnze partner ter plaatse

  In Maleisië werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

  Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Maleisië reis, in goede handen bent.

   

   

  stempel riksja travel home maleisieReizen met Riksja Travel

  Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

  Wil me meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Kids en Riksja Travel.