• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  nicht geseht

  Maleisië met kinderen - strandOvernachten Maleisië

  MaleisiëKids hecht veel waarde aan overnachtingen die passen bij de omgeving waar je bent en voor een meerwaarde zorgen in je totale reiservaring. We checken regelmatig onze hotels en lodges en kijken of ze geschikt zijn voor ouders met kinderen. We letten daarbij op: aanwezigheid van familiekamers, sfeer, veiligheid, hygiëne, service, comfort en een goede ligging. en faciliteiten die prettig zijn als je met (jonge) kinderen reist, zoals een zwembad en een restaurant.

  We vinden het belangrijk dat je in een prettige kamer verblijft. Reis je met twee volwassenen en een baby (tot 2 jaar), dan boeken we een tweepersoonskamer. Niet alle hotels in Maleisië hebben babybedjes, we raden daarom aan om zelf een travelcot (zie deryan.nl) mee te nemen die in de kamer bijgezet kan worden. Bij één kind krijg je een ruime tweepersoonskamer met een extra bed. Reis je met meer kinderen, dan reserveren we een familiekamer of ‘connecting rooms’ (twee kamers met tussendeur). Deze kunnen niet gegarandeerd worden, maar we vragen dit altijd aan bij boeking en dit vergroot de kans. Een aantal hotels heeft grotere familiekamers voor vijf personen, maar meestal krijg je met vijf personen twee aparte kamers. Bij het samenstellen van je reis zullen we je persoonlijke wens voorop stellen.

   

  Typisch MaleisiëKids

  Bij MaleisiëKids slaap je in sfeervolle accommodaties die het beste passen bij de plaats waar je op dat moment bent. In Melakka en Kuala Lumpur hebben we voornamelijk gekeken naar het comfort en de ligging. Bij de jungle van Taman Negara verblijf je in een houten chalet en in de koloniale Cameron Highlands slaap je in een karakteristieke lodge met een oud-Engelse sfeer.

  Op de tropische eilandjes Langkawi en de Perhentian Islands overnacht je in een chalet van resorts die direct aan het strand liggen. Veel accommodaties die wij uit hebben gekozen, hebben een zwembad. Uitzondering zijn een aantal bouwstenen waar het absoluut geen gemis is bijvoorbeeld in de Cameron Highlands, maar daar nodigt de koelere temperatuur ook niet echt uit voor een duik. Op de Perhentian Islands heb je een heel groot zwembad (de zee) voor het resort liggen.

  resort perhentian maleisieperhentian strand maleisietaman negara tuin bungalow maleisiebungalow kamer taman negara maleisiezwembad hotel maleisiehotel kamer maleisiepenang maleisie zwembadlangkawi resort maleisie zwembadlangkawi resort buiten maleisie

   

  Special stay accommodatie

  Soms hebben we bijzondere accommodaties gevonden. Dit betekent niet dat ze extra luxe zijn maar ze hebben iets speciaals. Je verblijft bijvoorbeeld in een echte kampung, waar je het leven in een klein visserdorp ervaart en in een homestay slaapt. Vanuit het comfort van je eigen huisje en de gezelligheid van een Nederlands gastgezin leer je de dorpgenoten een beetje kennen. De bouwstenen Thuis in de kampung en ook het verblijf in een waterchalet tijdens Apenstreken en waterpret, vallen in deze categorie.

  kota bharu kampung maleisiekota bharu kampung stay maleisiekota bharu bungalow maleisiebukit merah watervilla maleisiebukit merah kamer watervilla maleisiebukit merah uitzicht watervilla maleisie

   

  Echt lekker luxe

  Langs de oostkant van Maleisie vind je de droombeelden van elke Maleisie reiziger; hagelwitte stranden en azuurblauwe zee. Wil je dit combineren met een heerlijk comfortabel resort dan ben op Redang op de juiste plek. Aan de westkust hebben we op het schiereiland Penang een fijn resort uitgekozen in de levendige badplaats Batu Ferringhi. Struinen over de nachtmarkt of lekker genieten in een van de gezellige restaurantjes. Voor de kids zijn op beide locaties ook genoeg mogelijkheden. De hotels tijdens de bouwstenen ‘t Paradijsje en Easy tussen wierooktempels (comfort optie) zijn hier voorbeelden van.

  maleisie penang familie resortmaleisie reis royal penangpenang maleisiereis royalmaleisie reis lagunaredangmaleisiereis laguna redangmaleisiereis laguna redang