• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  nicht geseht
  klm blauw maleisie reis

  Klik op de foto voor meer KLM informatie

  Vliegtickets Maleisië

  Een vliegticket Maleisië op maat

  Naast het op maat maken van jouw Maleisië reis, kan MaleisiëKids ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (MaleisiëKids bouwstenen of een MaleisiëKids rondreis).

  óf: zelf je vliegticket Maleisië zoeken en boeken

  Je kunt ook zelf je Maleisië vlucht boeken via een vliegticketsite. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Maleisië reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

  Vliegtarieven Kuala Lumpur en Singapore

  klm maleisiekids Laagseizoen vanaf €629,- p.p. Economy Route Amsterdam- Kuala Lumpur
  Hoogseizoen vanaf €928,- p.p. Economy Overstap geen
  malaysia airlines logo Laagseizoen vanaf €633,- p.p. Economy Route Amsterdam- Kuala Lumpur
  Hoogseizoen vanaf €932,- p.p. Economy Overstap geen
  singapore airlines maleisie Laagseizoen vanaf €878,- p.p. Economy Route Amsterdam-Singapore - Kuala Lumpur
  Hoogseizoen vanaf €1185,- p.p. Economy Overstap Singapore
  malaysia airlines logo Laagseizoen vanaf €684,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kuala Lumpur Kuala Terengganu/Kota Bharu/Langkawi - Amsterdam
  Hoogseizoen vanaf €993,- p.p. Economy Overstap Kuala Lumpur
  emirates airlines maleisie reis Laagseizoen vanaf €633,- p.p. Economy Route Amsterdam- Dubai - Kuala Lumpur
  Hoogseizoen vanaf €829,- p.p. Economy Overstap Dubai

  Kinderkorting

  De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen korting op het vluchttarief. Bepalend hiervoor is de luchtvaartmaatschappij en de leeftijd van het kind op de dag van vertrek. In de meeste gevallen geldt het speciale kindertarief voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Een aantal luchtvaartmaatschappijen geeft geen kinderkorting. Bij je aanvraag zullen we de exacte tarieven voor zowel volwassenen als kinderen aan je doorgeven. Een baby (van 0 tot 2 jaar) heeft geen recht op een eigen stoel. Wil je wel een stoel reserveren, dan betaal je voor je baby het kindertarief. Voor kinderen tot en met 6 maanden kunnen we een babybedje aanvragen. Per luchtvaartmaatschappij verschillen de voorwaarden voor een babybedje. Bij boeking kunnen we een zogenaamd basinet voor je aanvragen. De luchtvaartmaatschappij bepaalt uiteindelijke of dit akkoord komt.

  Inbegrepen

  Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Maleisië).

  De laagste vliegticket tarieven

  Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Maleisië vliegticket.

  Wijzigingen voorbehouden

  Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

  Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

  Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

  Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Maleisië
  Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina van MaleisiëKids